Csoportos előnevezés

A csoportos előnevezést elsősorban az egyesületeknek ajánljuk, ahonnan több versenyző is szeretne részt venni a Mátra Körön. A csoportos nevezőknek egy csomagban előkészítjük a nevezettek rajtszámait, pólóit. Ezt a csomagot a csapatvezető a verseny előtt átveheti. A csoportos előnevezés lépései a következőek:

  1. Le kell tölteni a mellékelt Excel űrlapot és a saját gépen megnyitni. A táblázat sorait értelemszerűen a nevezők adataival fel kell tölteni (max. 20 fő). Fontos az egyesület adatainak pontos kitöltése, mert enélkül nem tudunk számlát adni. Fontos a csapatvezető megnevezése, mert ő veheti át a csoport rajtcsomagját és neki kell a csoport tagjaival ismertetni és elfogadtatni a Versenyszabályzatot. Ezt a csapatvezetőnek egy nyilatkozattal kell igazolni a rajtszám átvetelekor.
  2. A pontosan kitöltött nevezési űrlapot a e-mailben el kell küldeni a nevezes(kukac)matrakor.hu címre. A csapatvezető e-mail címére egy héten belül visszaigazolást fogunk küldeni a nevezés elfogadásáról. Amennyiben a csapatvezető nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük e-mailben jelezni.
  3. A csoportos előnevezésnél a nevezési díjat csak banki átutalással vagy befizetéssel lehet teljesíteni. Postán rózsaszín csekken NE FIZESS be bankszámlaszámra, mert ellenőrizhetetlen a feladó személye és több mint 1 hónap a pénzösszeg megérkezése! Az előnevezést csak akkor fogadjuk el, ha a nevezési díj legkésőbb 2019.szeptember 6-ig megérkezik a Gyötri Triatlon Klub bankszámlájára. Ellenkező esetben csak a helyszínen lehet nevezni 7000 Ft-os nevezési díjjal.

Számlaszám: OTPBANK 11739030-20022916

A közlemény rovatba csoportos nevezés esetén az egyesület nevét beírni. A számlát, banki átutalás vagy banki készpénzes befizetés esetén csak az átutalást kezdeményező számlatulajdonos (egyesület, jogi személy) részére van módunk kiállítani!

Vissza az oldal tetejére